Website laten maken Beuningen

Steeds meer bedrijven uit Beuningen doen een beroep op Webdesign bureau Buro Renkema. Wil jij ook je website laten maken door ons? Leuk! Als je tegenwoordig je doelgroep wilt bereiken of vergroten, dan kan je niet om een eigen website heen. Daarom is het slim om een website te laten maken. Dat kan zijn omdat je nog geen website hebt, of omdat je huidige website gedateerd is. Wij staan klaar om een website te maken voor nieuwe klanten in Beuningen

Responsive

Website werkt op alle (mobiele) apparaten.

Google-vriendelijk

Geoptimaliseerd om hoog in Google te komen.

Snelle oplevering

Binnen één week is jouw website in de lucht.

Uniek ontwerp

Elke website uniek en op maat gemaakt.

Waarmee onderscheiden de webdesigners van Renkema zich?

Webdesign Bureau Renkema heeft honderden, misschien zelfs wel meer dan 1.000 websites gemaakt. Er zijn ook meerdere ondernemers in Beuningen die kozen voor een webdesign van Buro Renkema. Onze klanten verschillen onderling sterk. Van loodgieter tot advocatenkantoor en gemeentes hebben ons hun website laten maken. Mede hierdoor zijn wij goed geworden in effectief en flexibel werken met organisaties en ondernemers in alle denkbare branches.

Wij begrijpen de wensen van de onze klanten snel en vertalen deze naar een mooi webdesign. Iedereen in en om Beuningen die een goed webdesign bureau zoekt, om een website te laten maken, kan bij Buro Renkema terecht.

Bij spoed kunnen wij binnen 5 werkdagen je website klaar hebben.

Geen kleine lettertjes

De prijzen tussen webdesign bureaus in Beuningen verschillen enorm. Ook laat de transparantie vaak te wensen over. Enerzijds heb je de webdesigners in Beuningen die monsterprijzen vragen en smijten met ingewikkelde termen. Aan de andere kant zijn er webdesign bureaus in Beuningen die een bodemprijs vragen maar waarbij je opeens aan een 3-jarig onderhoudscontract van 100,- euro per maand vastzit. Je website laten maken vraagt daarom alertheid.

Webdesign bureau Buro Renkema pakt het simpeler aan. Vooraf weet je exact wat je krijgt en hoeveel je moet investeren. Geen kleine lettertjes, geen opdringerige verkoop. Wel scherpe prijzen en helderheid vooraf. Wij hebben een goede naam en die behouden wij door ook voor jou en andere ondernemers en organisaties in Beuningen een mooie website te maken.

Website-abonnement

Snel een website laten maken

De webdesigners van Buro Renkema zijn snel, razendsnel. Wij weten dat je weinig tijd hebt en geen ellenlang traject in wil gaan. Daarom zijn bij ons de meeste websites binnen 2 weken af. Heb je haast, dan kunnen we het nog veel sneller.

Goede hosting

Een website heeft goede hosting nodig. In tegenstelling tot veel aanbieders zegt de prijs bij hosting niet altijd iets over de kwaliteit. Hosting komt in alle vormen en alle prijzen. Om het maximale uit je website te halen is het belangrijk dat de hosting er voor zorgt dat je website snel laadt, goed beschermd wordt tegen hackers en technisch stabiel is .

Hoog in Google

Als je klanten wilt werven met je website, als je website geld moet opleveren, als je veel mensen wilt bereiken… Dan kan je niet om zoekmachine optimalisatie heen. Met een website die alleen een mooi webdesign heeft maar niet geoptimaliseerd is kom je niet hoog in Google.

Ons team van SEO specialisten weet precies wat nodig is om je website succesvol te maken en hoog in Google te krijgen. Wij weten wat Google graag wil zien op een website. Je hoeft dus niet verschillend bureaus in de schakelen, wij maken websites en zorgen dat ze goed gevonden worden. Of je doelgroep nou alleen in Beuningen zit of door heel Nederland.

test

Veilig en betrouwbaar

Elke dag komt er wel een cybercrime in het nieuws. Van hacken tot ransomware en phishing mails. Ook in Beuningen hebben ze al bij ondernemers toegeslagen. Jouw website moet daarom goed beveiligd worden. Wij voelen ons verantwoordelijkheid om de websites van onze klanten goed te beveiligen. Dat betekent dat wij regelmatig updaten en de website van beveiliging voorzien om het hackers moeilijk te maken. Mocht het toch eens misgaan, dan is het fijn om te weten dat wij dagelijks een back-up van je website maken. Hierdoor ben je snel weer online met een schone website. Dit valt gewoon onder onze onderhoudsservice als je bij ons je website laat maken.

Webdesigners met ervaring

Veel mensen kunnen schrijven, maar dat maakt ze nog geen professionele tekstschrijver. Veel mensen kunnen verven, maar dat maakt ze nog geen schilder. Zo is iedereen die een website kan maken ook niet direct een webdesigner. Een website met een effectief webdesign en solide technische basis vraagt om professionals. Buro Renkema werkt daarom alleen met ervaren webdesigners. Designers die weten wat werkt! Daarom ben je verzekerd van een professioneel design dat je bezoekers overtuigt.

Responsive en mobielvriendelijk

Tegenwoordig komen de meeste bezoekers via de smartphone. Het is erg belangrijk dat die bezoekers een goede aangepaste weergave krijgen van de website (responsive). Wij zorgen dat jouw website op elke smartphone, tablet en pc er perfect uitziet. Alle websites die wij opleveren zijn responsive.

Portfolio

De meeste klanten komen bij ons terecht door mond-tot-mond reclame. Dat kan alleen als we kwaliteit voor een scherpe prijzen leveren. De meeste klanten blijven lang bij ons willen om de zoveel jaren een nieuw webdesign dat past bij de nieuwe trends. De grote groep trouwe en tevreden klanten betekent veel voor ons. Het is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn, maar ook dat we altijd die extra stap moeten blijven zetten.

conflict

www.conflictbemiddeling.nl

boekmakers

www.boekmakers.nl

intothewine

www.intothewine.nl

diensten

Website koppelingen

Bedrijven werken vaak met meerdere systemen. Denk aan boekhoudprogramma’s, projectsoftware en crm’s, Het is goed om te weten dat veel tools aan de website gekoppeld kunnen worden. Door de koppelingen worden onnodige handelingen voorkomen. Bijvoorbeeld leads automatisch op je CRM inschieten, inschrijvers voor je nieuwsbrief koppelen aan Mailchimp en veel meer.

Content optimalisatie

Een mooie website is belangrijk. Maar je wil natuurlijk ook dat je website goed gevonden wordt. Goed geoptimaliseerde teksten zorgen voor goede vindbaarheid in Google. Wij verwachten dat de teksten bij onze klant wegkomen. Bij jou ligt immers de expertise. Maar heb je geen tijd, dan hebben we professionele tekstschrijvers achter de hand die het graag voor jou doen. Je weet dan zeker dat de content converteert en Google vriendelijk geschreven wordt.

WordPress

WordPress is het favoriete CMS van Buro Renkema. Daar bouwen we sinds onze oprichting in 2011 al onze websites mee. Wereldwijd zijn er meer dan 100 miljoen websites mee gemaakt. Waaronder die van Beyonce, Microsoft, Walt Disney, Playstation en nog veel meer grote merken. Dat maakt WordPress dan ook het best ondersteunde en meest gebruikte CMS wereldwijd.

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS (Content Management Systeem) waarmee je eenvoudig een website kan maken en onderhouden. In de beginjaren werd het vooral gebruikt voor blogs. Daar was het ook voor gemaakt. Maar als snel werd WordPress een krachtig systeem waar websites mee gemaakt kunnen worden. Nog steeds wordt WordPress continu verbeterd en aangepast op basis van de nieuwste ontwikkelingen.

De reden dat WordPress zo populair is geworden, is de eenvoudige opzet waar een gebruiker al snel mee uit de voeten kan. Je hoeft niet te kunnen programmeren om aanpassingen te doen. Met gezonde nieuwsgierigheid kom je al een heel eind en maak je zo zelf pagina’s en blogberichten.

Maar wat misschien wel het allermooiste is aan WordPress… het is gratis!

wordpress-schuin

WordPress Maatwerk

Van eenvoudige blog tot grote bedrijfssite, we doen het allemaal. Je krijgt bij ons geen standaard thema met allemaal beperkingen die daarbij hoen en die al op veel meer sites te zien is. Wij leveren maatwerk voor een scherpe prijs. Bijna alles is mogelijk, omdat veel functionaliteiten aan WordPress toegevoegd kunnen worden met (gratis)plugins. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe gaan wij te werk

1.

Luisteren

In een persoonlijk gesprek nemen we in alle rust jouw wensen door. Op basis van die wensen maken wij een voorstel. Het voorstel heeft een (lage)vaste prijs, dus geen verassingen!

2.

Eerste feedback

Bij jouw akkoord maken we een eerste opzet waar we je mening over vragen. Hierbij gaat het nog om de grote lijnen zoals kleur en indeling. Na jouw feedback gaat onze designer weer aan het werk.

3.

Tweede feedback

Binnen 10 werkdagen leggen we jou het bijna-eindresultaat voor. In deze fase is er alle ruimte voor gedetailleerde feedback. Wij werken in de dagen daarop aan het perfectioneren.

4.

Lancering website

Je bent blij met de website en geeft ons toestemming om de website van onze ontwikkelomgeving op jouw domein te plaatsen. Alles is afgerond en je laat een positieve feedback achter.

5.

We leefden nog lang en gelukkig

Wij onderhouden jouw website. Hierbij dragen wij de zorg voor updates, back-ups, beveiliging en kleine wijzigingen binnen de website.

Nadat je de website hebt laten maken

Google Analytics

De website onder de aandacht brengen van jouw doelgroep is de volgende stap. Om daar succesvol in te zijn is het belangrijk dat je de bezoekers van je website goed analyseert. Welke apparaten gebruiken ze, welke browser, hoelang zijn ze op de site, bij welke pagina gaan ze weg, etc. Om vragen op deze opmerkingen te krijgen heb je analyse software voor je website nodig. 

Google Search Console

Door goed gebruik te maken van Search Console kan je de website steeds beter laten presteren. Search Console geeft namelijk inzicht in de prestaties, gratis advies en concrete verbeterpunten. Deze informatie helpt om je website gezond te houden en fouten die ontstaan op te lossen. Wij koppelen jouw website graag aan Search Console.

Promotie – dit doen wij ook

Je website is af. Tijd voor deel 2. Zorgen dat de website haar doelen bereikt. Jouw website komt niet uit zichzelf bovenaan in Google op zoektermen die jij belangrijk vindt. Wij kunnen je daar bij helpen. Bovendien zijn er meerdere methodes om aandacht van je doelgroep te krijgen.

Webdesign bureau Renkema ook in Beuningen?

Webdesign bureau Buro Renkema is gevestigd in Assen, maar je kan ook door ons een website laten maken als je in Beuningen gevestigd bent. We maken websites voor klanten door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Iedereen in Beuningen die een goed en voordelig webdesign bureau zoekt kan gerust bij ons aankloppen. Door onze effectieve werkwijze kan heel Nederland van onze service en prijs/kwaliteit profiteren. Heb je een telefoon en internet? Dan komt het goed!

Example Site - Frequently Asked Questions(FAQ)

Copyright © 2020 Buro Renkema | Alle rechten voorbehouden.