Webdesign in Boxmeer

Een goede eigen website is erg belangrijk om je doelgroep te bereiken of je klantenbestand te vergroten. Als je nog geen website hebt of je website oud aanvoelt dan ken je bij webdesign bureau Buro Renkema een mooie en snelle website laten maken. Iedereen uit Boxmeer die een goed webdesign bureau met scherpe prijzen zoek kan bij ons terecht.

Responsive

Website schaalt mee op alle mobiele apparaten.

Google-vriendelijk

Volledig geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Snelle oplevering

Bij goede communicatie binnen één week live.

Uniek ontwerp

Geen template, maar een design op maat.

Waarmee onderscheiden de webdesigners van Renkema zich?

Wij van webdesign bureau Buro Renkema zitten al op minstens 1000 afgeleverde websites. Wij maken websites voor ondernemers in Boxmeer, maar ook ver daarbuiten. De bedrijven die bij ons een website laten maken verschillen enorm. Van glazenwassers tot Cafés en Gemeentes. Door onze ervaring met zoveel verschillende klanten zijn wij erg flexibel en effectief bij samenwerkingen.

Wij hebben snel door wat onze klanten willen en luisteren geduldig en aandachtig naar alle wensen. Jouw wensen vertalen naar een mooi webdesign en moderne website is waar wij veel plezier aan beleven.

Bij spoed kunnen wij binnen 5 werkdagen je website klaar hebben.

Hoog in Google

Als je klanten in Boxmeer of ver daarbuiten wilt werven met je website, als je website geld moet opleveren, als je veel mensen wilt bereiken… Dan kan je niet om zoekmachine-optimalisatie heen. Met een website die alleen een mooi webdesign heeft maar niet geoptimaliseerd is, kom je niet hoog in Google.

Ons team van SEO specialisten en webdesigners weten precies wat nodig is om je website succesvol te maken en hoog in Google te krijgen. Je hoeft dus niet verschillend bureaus in de schakelen, wij maken websites en zorgen dat ze goed gevonden worden. Of je doelgroep nou alleen in Boxmeer zit of door heel Nederland.

Snel een website laten maken in Boxmeer

Onze webdesigners zijn snel als het licht. Wij weten dat je weinig tijd hebt en niet eindeloos veel brainstorm sessies en vooroverleggen wilt. Daarom zijn de meeste websites binnen twee weken af. Voor ondernemers in Boxmeer die haast hebben kan het nog sneller. Maar verwar snel niet met haastig.

Wij nemen de tijd voor de websites die we maken, wij maken daar gewoon snel tijd voor vrij. Laat ons dus gerust weten wanneer je de website af wilt hebben zodat deze jouw onderneming in Boxmeer op de kaart kan zetten. Bij een duidelijke communicatie kunnen we jouw nieuwe website in één week live hebben.

Website-abonnement

Betrouwbaar en veilig

Mensen die met veiligheid op internet bezig zijn, zien dagelijks cybercrimes langskomen. Websites worden gehackt, er word ransomware geïnstalleerd en bankgegevens worden door phishing bemachtigd. Consument en ondernemers in Boxmeer worden daarbij ook niet gespaard.

Vanwege deze dreigingen voelen wij ons verantwoordelijk om de websites van onze klanten goed te beveiligen. Dat betekent dat wij websites regelmatig updaten en van beveiliging voorzien zodat het eventuele hackers lastig wordt gemaakt. Maar mocht een kwaadwillende toch je website hacken, dan is er geen reden voor stress. Wij maken dagelijks een back-up van jouw website en daardoor kunnen we jou website weer snel in de lucht hebben. Dit is een standaard onderhoudsservice als je bij ons jouw website laat maken.

Transparant en duidelijk webdesign bureau

Net zoals in andere plaatsen verschillen de prijzen van webdesign bureaus in Boxmeer enorm. Soms wel meer dan 200%! Aan de ene kant zijn er webdesigners in Boxmeer die zonder enige terughoudendheid enorme prijzen vragen en dat maskeren met jargon en designtermen. Anderzijds zijn er de prijsvechters in Boxmeer waar je heel goedkoop en website kunt laten maken. Maar dan zit je ook opeens vast aan hun onderhoudscontract van 100 euro per maand. Een goed webdsign bureau uitzoeken vraagt alertheid.

Webdesign bureau Buro Renkema pakt dat simpeler aan. Vooraf een duidelijke prijs. Dus je weet vooraf exact wat de investering wordt als je door ons een website laat maken. Wij doen niet aan kleine lettertjes of opdringerige sales. Scherpe prijzen en transparantie, daar staan wij voor. Onze goede naam bij ondernemers in Boxmeer is ons heel veel waard en die willen wij houden.

Ervaren webdesigners

Als je kan schrijven ben je niet direct een professionele tekstschrijver. Als je kan verven dan ben je niet direct een goede schilder. Er zijn verschillend niveaus waarop je met iets bezig kan zijn. Een neefje of een mannetje die via via wel een website kan maken is niet direct een ervaren webdesigner met kennis van de laatste online ontwikkelingen en trends.

Een website met een effectief webdesign en solide technische basis vraagt om een webdesigner van Buro Renkema. Wij hebben designers die weten wat werkt. Hoe er rendement uit je website gehaald kan worden en hoe je jouw doelgroep in Boxmeer en ver daarbuiten overtuigt.

Uitstekende webhosting

Een website kan nog zo mooi zijn, maar zonder goede hosting is dat weinig waard. De hostingmarkt is alleen wel een erg groot ongestructureerd geheel. Elke hostingpartij werkt anders en hanteert verschillende prijzen.

Helaas kan je op basis van die prijzen niet bepalen wat een goede hostingpartij is. Ook de talrijke sites waar hostingpartijen een cijfer krijgen kun je niet serieus nemen.

Wij hebben zeker 100 hostingpartijen in Nederland getest en weten waar wij de sites van onze klanten willen hosten. Die hostingpartij is voordelig, heeft een goede hulpservice en beschermd actief hun hostingpakketten.

test

Portfolio

De meeste klanten komen bij ons terecht door mond-tot-mond reclame. Dat kan alleen als we kwaliteit voor een scherpe prijzen leveren. De meeste klanten blijven lang bij ons willen om de zoveel jaren een nieuw webdesign dat past bij de nieuwe trends. De grote groep trouwe en tevreden klanten betekent veel voor ons. Het is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn, maar ook dat we altijd die extra stap moeten blijven zetten.

intothewine

www.intothewine.nl

meander

www.meandersupport.nl

cijferbaas

www.cijferbaas.nl

Website koppelingen

Veel branches hebben dezelfde software die ze gebruiken en jij als ondernemer hebt wellicht ook nog programma’s die je vaak gebruikt. Boekhoudprogramma’s, CRM, Mailchimp etc. Veel van deze tools zijn prima te koppelen aan jouw website. Door zo’n koppeling worden extra handelingen vermeden. ZO kunnen wij er voor zorgen dat leads direct in je CRM systeem geplaatst wordt. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld automatisch lokaal nieuws uit Boxmeer op je website te zetten.

Responsive en mobielvriendelijk

In 2017 hebben smartphones de standaard computer ingehaald als platform waar het meest mee geïnternet werd. Daarom is het bij het ontwerpen van een webdesign en maken van een website erg belangrijk dat de website op elk platform goed werkt. De beleving op Smartphone, tablet, laptop en desktop moet goed zijn. Daar zorgen wij voor.

diensten

Content optimalisatie

Wat houd je over als je het webdesign van een website weghaalt. Een tekst die nog steeds dezelfde inhoud heeft. Maar wat houd je over als je alle tekst van een website weghaalt? Een kleurig geheel waarvan de bedoeling onduidelijk is. Wat wij willen zeggen is: de tekst van je website is misschien wel het allerbelangrijkst.

Een tekst zorgt ervoor dat je gevonden wordt in Google op lokale termen als “loodgieter Boxmeer” en “website laten maken Boxmeer” of een landelijke term als “webdesign bureau.” Wij hebben tekstschrijvers die jouw boodschap goed kunnen transformeren naar pakkende en goed converterende teksten die hoog in Google komen.

wp-foto

WordPress

Webdesign bureau Buro Renkema gebruikt voor alle websites WordPress. Dat is gewoon ons favoriete CMS. Daar maken wij sinds het begin van 2000 al onze websites mee. Wereldwijd is WordPress ook enorm populair. Er zijn meer dan 500 miljoen websites mee gemaakt. En dan hebben we het over websites voor bijvoorbeeld: Beyonce, Microsoft, Walt Disney, Playstation en nog eindeloos veel meer grote merken.

Door die populariteit is WordPress het meest gebruikte CMS van Nederland. Dat telt ook voor ondernemers in Boxmeer. Ook zij laten hun website vaak maken in WordPress.

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS (Content Management Systeem) waarmee je een website kan maken en onderhouden. In de beginjaren werd het vooral gebruikt voor blogs. Daar was het ook voor gemaakt. Maar als snel werd WordPress een krachtig systeem waar websites mee gemaakt kunnen worden. Nog steeds wordt WordPress continu verbeterd en aangepast op basis van de nieuwste ontwikkelingen.

De reden dat WordPress zo populair is geworden, is de eenvoudige opzet waar een gebruiker al snel mee uit de voeten kan. Je hoeft niet te kunnen programmeren om aanpassingen te doen. Met gezonde nieuwsgierigheid kom je al een heel eind en maak je zo zelf pagina’s en blogberichten.

Maar wat misschien wel het allermooiste is aan WordPress… het is gratis! Als je een website laat maken is dat mooi meegenomen toch?

WordPress Maatwerk

Van kookvlogs tot loodgieter- en accountantswebsite, wij maken het allemaal. Daarvoor gebruiken we geen standaard template, maar gaan we voor maatwerk. We maken sites die aansluiten bij jouw wensen, de uitstraling van jouw bedrijf en die je doelgroep aanspreekt.
Omdat honderden ondernemers je al voorgingen zijn wij erg bedreven geraakt in het maken van maatwerk voor een scherpe prijs. Wij kunnen elke wens realiseren, de mogelijkheden zijn onbegrensd met WordPress.

Onze klanten in Boxmeer

Wij hebben meerdere klanten in Boxmeer. De meeste zochten contact met ons na positieve verhalen over ons in hun netwerk. Wij groeien voornamelijk door mond-tot-mond reclame. Daar zijn wij erg trots op, want dat kan alleen als de kwaliteit hoog en de prijs scherp is. Onze grote groep trouwe en vaste klanten is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn. Maar het is ook een stimulans voor ons om altijd die extra stap te blijven zetten voor onze klanten in Boxmeer en de rest van Nederland.

Kom je uit Boxmeer of omgeving en wil je een website laten maken door webdesign bureau BURO Renkema?

Hoe gaan wij te werk

1.

Luisteren

In een persoonlijk gesprek nemen we in alle rust jouw wensen voor een webdesign en de functionaliteiten door. Op basis van die wensen maken wij een voorstel. Het voorstel heeft een (lage)vaste prijs, dus geen verassingen!

2.

Eerste feedback

Bij jouw akkoord maken we een eerste concept webdesign waar we je mening over vragen. Hierbij gaat het nog om de grote lijnen zoals kleur en indeling. Na jouw feedback gaat onze webdesigner weer aan het werk.

3.

Tweede feedback

Binnen 10 werkdagen leggen we jou het bijna-eindresultaat voor. In deze fase is er alle ruimte voor gedetailleerde feedback. Wij werken in de dagen daarop aan het perfectioneren.

4.

Lancering website

Je bent blij met de website en geeft ons toestemming om de website van onze ontwikkelomgeving op jouw domein te plaatsen. Alles is afgerond en je laat een positieve feedback achter. En wij hebben er een tevreden klant in Boxmeer bij.

5.

We leefden nog lang en gelukkig

Wij onderhouden jouw website. Zorgen voor updates, back-ups, beveiliging en kleine wijzigingen.

De website is klaar, en nu?

Google Analytics

Een website is nooit af. Want zodra de nieuwe website online staat komt de volgende stap. Een stap die minstens zo belangrijk is als een mooie website. Bezoekers op je website krijgen. Zoveel mogelijk en zo gericht mogelijk, dus bijvoorbeeld ouders van jonge kinderen uit Boxmeer als je een dagopvang hebt.

Om je doelgroep zo goed mogelijk te begrijpen is het belangrijk om je de bezoekers van je website te analyseren. Welke apparaten gebruiken ze, welke browser, hoelang zijn ze op de site, bij welke pagina gaan ze weg, komen ze uit Boxmeer, zochten ze naar “Dagopvang Boxmeer” etc. Om antwoorden op deze opmerkingen te krijgen heb je analyse software voor je website nodig. Google Analytics is dan de beste (gratis) optie. Wij helpen je graag hiermee.

Google Search Console

Google Search Console is wat een autogarage voor jouw auto is. Het houdt jouw website in de gaten, geeft technische problemen met je website aan en geeft suggesties om je website te verbeteren. Aan de hand van de suggestie en analyses in Google Search Console kan je website verbeterd worden. Wij koppelen jouw website graag aan deze gratis service van Google.

Promotie van jouw website – dit doen wij ook voor bedrijven in Boxmeer

Je website is af. Het webdesign is mooi, alle informatie staat er op. Fase 2 breekt aan. Zorgen dat de website voor jou aan het werk gaat. Tijd dat je leads, sales of informatie-aanvragen krijgt. Kortom, de website was een investering, tijd voor rendement!
Wij maken mooie en functionele websites, maar wij kunnen je ook resultaatgericht helpen bij het promoten van jouw website. Hiervoor kan ons team onder andere de volgende werkzaamheden voor jou doen.

Webdesign bureau Renkema ook in Boxmeer?

Webdesign bureau Buro Renkema is gevestigd in Assen, maar je kan ook door ons een website laten maken als je in Boxmeer gevestigd bent. We maken websites voor klanten door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Iedereen in Boxmeer die een goed en voordelig webdesign bureau zoekt kan gerust bij ons aankloppen. Door onze effectieve werkwijze kan heel Nederland van onze service en prijs/kwaliteit profiteren. Heb je een telefoon en internet? Dan komt het goed!

Example Site - Frequently Asked Questions(FAQ)

Copyright © 2020 Buro Renkema | Alle rechten voorbehouden.