Webdesign bureau Renkema in Emmen

Een goede eigen website is belangrijk om je doelgroep te bereiken of je klantenbestand te vergroten. Als je nog geen website hebt of je website gedateerd is, laat dan bij webdesign bureau Buro Renkema een nieuwe en sterke website met fraai webdesign maken! Iedereen uit Emmen die een goed webdesign bureau met scherpe prijzen zoekt, kan bij ons terecht.

Responsive

Website schaalt mee op alle mobiele apparaten.

Google-vriendelijk

Volledig geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Snelle oplevering

Bij goede communicatie binnen één week live.

Uniek ontwerp

Geen template, maar een design op maat.

Waarom de webdesigners van Buro Renkema?

Wij van webdesign Buro Renkema maken websites voor ondernemers in Emmen, maar ook ver buiten Emmen. De teller staat momenteel al boven de duizend websites. De bedrijven die bij ons een website laten maken verschillen vaak van elkaar. Van glazenwassers tot cafés en van kapsalons tot dierenasiels en gemeentes. Door onze ervaring met een breed scala aan klanten zijn wij erg flexibel en effectief bij samenwerkingen. Wij begrijpen snel wat onze klanten in en rond Emmen willen en luisteren geduldig en aandachtig naar alle wensen. Jouw wensen vertalen naar een mooi webdesign en moderne website is onze missie, één waar we veel plezier aan beleven.

Bij spoed kunnen wij binnen vijf werkdagen je website gereed en operationeel hebben.

Hoog in Google

Als je klanten in Emmen of ver daarbuiten wilt werven met je website, als je website geld moet opleveren of als je veel mensen wilt bereiken, dan kan je niet om zoekmachine-optimalisatie heen. Met een website die alleen een mooi webdesign heeft maar niet geoptimaliseerd is, kom je niet hoog in Google.

Ons team van specialisten op het gebied van SEO en webdesign weten precies wat nodig is om je website succesvol te maken en hoog in Google te krijgen. Wij weten wat Google graag wil zien op een website. Je hoeft dus niet verschillende bureaus in en om Emmen in te schakelen, wij maken websites met een mooie webdesign én zorgen dat ze goed gevonden worden. Of je doelgroep nu alleen in Emmen zit of door heel Nederland.

Snel en goed een website laten maken in Emmen

Onze webdesigners zijn snel als het licht. Wij weten dat je weinig tijd hebt en niet eindeloos veel brainstorm sessies en vooroverleggen wilt. Daarom zijn de meeste websites binnen twee weken af. Voor ondernemers in Emmen die haast hebben kan het nog sneller. Maar verwar snel niet met haastig. Wij nemen de tijd voor de websites en webdesigns die we maken omdat we efficiënt kunnen plannen. Laat ons dus gerust weten wanneer je de website af wilt hebben, zodat deze jouw onderneming in Emmen op de kaart kan zetten.

Website-abonnement

Betrouwbaar en veilig

Mensen die met veiligheid op internet bezig zijn, zien dagelijks cybercrimes langskomen. Websites worden gehackt, er wordt ransomware geïnstalleerd en bankgegevens worden door phishing bemachtigd. Consument en ondernemers in Emmen worden daarbij ook niet gespaard.

Vanwege deze dreigingen voelen wij ons verantwoordelijk om de websites van onze klanten in Emmen en ver daarbuiten goed te beveiligen. Dat betekent dat wij websites regelmatig updaten en van beveiliging voorzien zodat het eventuele hackers lastig wordt gemaakt. Maar mocht een kwaadwillende toch je website hacken, dan is er geen reden voor stress. Wij maken dagelijks een back-up van jouw website en daardoor kunnen we jouw website weer snel in de lucht hebben. Dit is een standaard onderhoudsservice als je bij ons jouw website laat maken.

Transparant en duidelijk webdesign bureau

Net zoals in andere plaatsen verschillen de prijzen van webdesign bureaus in Emmen enorm. Aan de ene kant zijn er webdesigners in Emmen en omgeving die zonder enige terughoudendheid forse prijzen vragen en dat maskeren met jargon en webdesign-termen. Anderzijds zijn er de prijsvechters in de omgeving van Emmen waar je heel goedkoop een website met redelijk webdesign kunt laten maken. Maar dan zit je plots ook vast aan een onderhoudscontract van honderd euro per maand… Een goed webdesign bureau uitzoeken in Emmen en omgeving vraagt alertheid.

Webdesign bureau Buro Renkema pakt dat eenvoudiger aan. Je krijgt vooraf een duidelijke prijs, dus weet je exact wat de investering wordt als je door ons een website met fraai webdesign voor je onderneming in Emmen laat maken. Wij doen niet aan kleine lettertjes of opdringerige sales. Scherpe prijzen en transparantie, daar staan wij voor. Onze goede naam als webdesign Buro Renkema bij ondernemers in Emmen is ons heel veel waard en willen wij graag houden.

Ervaren webdesigners

Als je kan schrijven ben je niet direct een professionele tekstschrijver. Als je kan verven dan ben je niet direct een goede schilder. Er zijn verschillende niveaus waarop je met iets bezig kan zijn. Een neefje of een mannetje dat via-via wel een website kan maken is niet direct een specialist op het gebied van webdesign met kennis van de laatste online ontwikkelingen en trends.

Een website met een effectief webdesign en solide technische basis vraagt om een webdesigner van webdesign Buro Renkema. Wij hebben webdesigners die weten wat werkt. Hoe er rendement uit je website gehaald kan worden en hoe je jouw doelgroep in Emmen en ver buiten Emmen overtuigt.

Uitstekende webhosting

Een website en webdesign kunnen nog zo mooi zijn, zonder goede hosting is dat weinig waard. De hostingmarkt is alleen een erg groot ongestructureerd geheel...

Elke hostingpartij werkt anders en hanteert verschillende prijzen. Helaas kan je op basis van die prijzen niet bepalen wat een goede hostingpartij is. Ook de talrijke sites waar hostingpartijen een cijfer krijgen kan je niet altijd even serieus nemen.

Wij hebben zeker honderd hostingpartijen in Nederland getest en weten waar wij de websites van onze klanten en Emmen en omgeving willen hosten. Die hostingpartij is voordelig, heeft een goede hulpservice en heeft een actieve bescherming van hun hostingpakketten.

test

Portfolio

De meeste klanten komen bij ons terecht door mond-tot-mond reclame. Dat kan alleen als we kwaliteit voor een scherpe prijzen leveren. De meeste klanten blijven lang bij ons willen om de zoveel jaren een nieuw webdesign dat past bij de nieuwe trends. De grote groep trouwe en tevreden klanten betekent veel voor ons. Het is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn, maar ook dat we altijd die extra stap moeten blijven zetten.

intothewine

www.intothewine.nl

meander

www.meandersupport.nl

cijferbaas

www.cijferbaas.nl

Website koppelingen

Veel branches hebben dezelfde software die ze gebruiken en jij als ondernemer hebt wellicht ook nog programma’s die je vaak gebruikt. Denk daarbij aan boekhoudprogramma’s, CRM en Mailchimp. Veel van deze tools zijn prima te koppelen aan jouw website. Door een dergelijke koppeling worden extra handelingen overbodig. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat leads direct in je CRM systeem geplaatst worden. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld automatisch lokaal nieuws uit Emmen op je website te zetten.

Responsive en mobielvriendelijk

In 2017 hebben smartphones de standaard computer ingehaald als platform waar het meeste mee geïnternet werd. Daarom is het bij het ontwerpen van een webdesign en maken van een website erg belangrijk dat website en webdesign op elk platform goed werken. De beleving van het webdesign op smartphone, tablet, laptop en desktop moet goed zijn. Daar zorgt webdesign Buro Renkema voor.

diensten

Content optimalisatie

Wat houd je over als je het webdesign van een website weghaalt? Een tekst die nog steeds dezelfde inhoud heeft. Maar wat houd je over als je alle tekst van een website weghaalt? Een kleurig geheel waarvan de bedoeling onduidelijk is. Wat wij willen zeggen is: de tekst van je website is m