Goedkoop een mooie website laten maken

Tot 1 juli MKB-korting op een professionele en resultaatgerichte website.

Tijdelijk € 450,-

Binnen 5 werkdagen online

Snel meer klanten

Actiegericht ontwerp

Ruim 500 klanten

Vindbaar in Google

Prachtig design

Binnen 5 dagen een mooie website

Bij Burorenkema.nl laat je een fraaie website maken voor maar € 450,- exclusief btw. Alle websites die wij maken zijn prachtig vormgegeven, kunnen eenvoudig beheerd worden met een veelzijdig Content Management Systeem (CMS) en zijn opvallend goed zichtbaar voor je doelgroep in Google.

Echte vormgevers ontwerpen jouw website

Een website laten maken bij Buro Renkema betekent dat echte specialisten je website ontwerpen. Op basis van jouw ideeën en onze ervaring ontwerpen en ontwikkelen wij jouw website. Voordat je website online gaat geven wij je natuurlijk uitgebreid de mogelijkheid om het webdesign te keuren.


Contactpersoon:
Thorgall van Eeden
Telefoonnummer: 088-1155695

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Femke Bakker

Voor Schrijversplaza.nl heb ik eerst een offerte aangevraagd bij Buro Renkema. Deze was zeer scherp gezien mijn wensen en binnen een mum van tijd hadden ze een mooie website voor me gemaakt die mijn verwachtingen overtrof. Een deel van ons succes is zeker te danken aan Renkema.

Willem Joosten

Door de lage prijs had ik niet de hoogste verwachtingen. Maar ik ben blij dat ik door Renkema mijn website heb laten maken. Ze begrepen mijn wensen precies en binnen enkele dagen stond de website al online en in Google! Ik kom zeker terug als ik weer een nieuw idee heb.

Zeer compleet pakket! Meer opties dan bij andere bureaus

Een website laten maken zonder gedoe. Dat willen al onze klanten. Daarom zijn wij flexibel, bereidwillig en constructief in al onze communicatie en werkzaamheden.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Laten we afspreken!

088-1155695

Bel ons gerust. We luisteren graag.