Webdesign bureau Renkema in Leek

Een goede eigen website is belangrijk om je doelgroep te bereiken of je klantenbestand te vergroten. Als je nog geen website hebt of je website gedateerd is, laat dan bij webdesign bureau Buro Renkema een nieuwe en sterke website met fraai webdesign maken! Iedereen uit Leek die een goed webdesign bureau met scherpe prijzen zoekt, kan bij ons terecht.

Responsive

Website schaalt mee op alle mobiele apparaten.

Google-vriendelijk

Volledig geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Snelle oplevering

Bij goede communicatie binnen één week live.

Uniek ontwerp

Geen template, maar een design op maat.

Waarom de webdesigners van Buro Renkema?

Wij van webdesign Buro Renkema maken websites voor ondernemers in Leek, maar ook ver buiten Leek. De teller staat momenteel al boven de duizend websites. De bedrijven die bij ons een website laten maken verschillen vaak van elkaar. Van glazenwassers tot cafés en van kapsalons tot dierenasiels en gemeentes. Door onze ervaring met een breed scala aan klanten zijn wij erg flexibel en effectief bij samenwerkingen. Wij begrijpen snel wat onze klanten in en rond Leek willen en luisteren geduldig en aandachtig naar alle wensen. Jouw wensen vertalen naar een mooi webdesign en moderne website is onze missie, één waar we veel plezier aan beleven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoog in Google

Als je klanten in Leek of ver daarbuiten wilt werven met je website, als je website geld moet opleveren of als je veel mensen wilt bereiken, dan kan je niet om zoekmachine-optimalisatie heen. Met een website die alleen een mooi webdesign heeft maar niet geoptimaliseerd is, kom je niet hoog in Google.

Ons team van specialisten op het gebied van SEO en webdesign weten precies wat nodig is om je website succesvol te maken en hoog in Google te krijgen. Wij weten wat Google graag wil zien op een website. Je hoeft dus niet verschillende bureaus in en om Leek in te schakelen, wij maken websites met een mooie webdesign én zorgen dat ze goed gevonden worden. Of je doelgroep nu alleen in Leek zit of door heel Nederland.

Snel en goed een website laten maken in Leek

Onze webdesigners zijn snel als het licht. Wij weten dat je weinig tijd hebt en niet eindeloos veel brainstorm sessies en vooroverleggen wilt. Daarom zijn de meeste websites binnen twee weken af. Voor ondernemers in Leek die haast hebben kan het nog sneller. Maar verwar snel niet met haastig. Wij nemen de tijd voor de websites en webdesigns die we maken omdat we efficiënt kunnen plannen. Laat ons dus gerust weten wanneer je de website af wilt hebben, zodat deze jouw onderneming in Leek op de kaart kan zetten.

Website-abonnement

Betrouwbaar en veilig

Mensen die met veiligheid op internet bezig zijn, zien dagelijks cybercrimes langskomen. Websites worden gehackt, er wordt ransomware geïnstalleerd en bankgegevens worden door phishing bemachtigd. Consument en ondernemers in Leek worden daarbij ook niet gespaard.

Vanwege deze dreigingen voelen wij ons verantwoordelijk om de websites van onze klanten in Leek en ver daarbuiten goed te beveiligen. Dat betekent dat wij websites regelmatig updaten en van beveiliging voorzien zodat het eventuele hackers lastig wordt gemaakt. Maar mocht een kwaadwillende toch je website hacken, dan is er geen reden voor stress. Wij maken dagelijks een back-up van jouw website en daardoor kunnen we jouw website weer snel in de lucht hebben. Dit is een standaard onderhoudsservice als je bij ons jouw website laat maken.

Transparant en duidelijk webdesign bureau

Net zoals in andere plaatsen verschillen de prijzen van webdesign bureaus in Leek enorm. Aan de ene kant zijn er webdesigners in Leek en omgeving die zonder enige terughoudendheid forse prijzen vragen en dat maskeren met jargon en webdesign-termen. Anderzijds zijn er de prijsvechters in de omgeving van Leek waar je heel goedkoop een website met redelijk webdesign kunt laten maken. Maar dan zit je plots ook vast aan een onderhoudscontract van honderd euro per maand… Een goed webdesign bureau uitzoeken in Leek en omgeving vraagt alertheid.

Webdesign bureau Buro Renkema pakt dat eenvoudiger aan. Je krijgt vooraf een duidelijke prijs, dus weet je exact wat de investering wordt als je door ons een website met fraai webdesign voor je onderneming in Leek laat maken. Wij doen niet aan kleine lettertjes of opdringerige sales. Scherpe prijzen en transparantie, daar staan wij voor. Onze goede naam als webdesign Buro Renkema bij ondernemers in Leek is ons heel veel waard en willen wij graag houden.

Ervaren webdesigners

Als je kan schrijven ben je niet direct een professionele tekstschrijver. Als je kan verven dan ben je niet direct een goede schilder. Er zijn verschillende niveaus waarop je met iets bezig kan zijn. Een neefje of een mannetje dat via-via wel een website kan maken is niet direct een specialist op het gebied van webdesign met kennis van de laatste online ontwikkelingen en trends.

Een website met een effectief webdesign en solide technische basis vraagt om een webdesigner van webdesign Buro Renkema. Wij hebben webdesigners die weten wat werkt. Hoe er rendement uit je website gehaald kan worden en hoe je jouw doelgroep in Leek en ver buiten Leek overtuigt.

Uitstekende webhosting

Een website en webdesign kunnen nog zo mooi zijn, zonder goede hosting is dat weinig waard. De hostingmarkt is alleen een erg groot ongestructureerd geheel...

Elke hostingpartij werkt anders en hanteert verschillende prijzen. Helaas kan je op basis van die prijzen niet bepalen wat een goede hostingpartij is. Ook de talrijke sites waar hostingpartijen een cijfer krijgen kan je niet altijd even serieus nemen.

Wij hebben zeker honderd hostingpartijen in Nederland getest en weten waar wij de websites van onze klanten en Leek en omgeving willen hosten. Die hostingpartij is voordelig, heeft een goede hulpservice en heeft een actieve bescherming van hun hostingpakketten.

test

Portfolio

De meeste klanten komen bij ons terecht door mond-tot-mond reclame. Dat kan alleen als we kwaliteit voor een scherpe prijzen leveren. De meeste klanten blijven lang bij ons willen om de zoveel jaren een nieuw webdesign dat past bij de nieuwe trends. De grote groep trouwe en tevreden klanten betekent veel voor ons. Het is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn, maar ook dat we altijd die extra stap moeten blijven zetten.

intothewine

www.intothewine.nl

meander

www.meandersupport.nl

cijferbaas

www.cijferbaas.nl

Website koppelingen

Veel branches hebben dezelfde software die ze gebruiken en jij als ondernemer hebt wellicht ook nog programma’s die je vaak gebruikt. Denk daarbij aan boekhoudprogramma’s, CRM en Mailchimp. Veel van deze tools zijn prima te koppelen aan jouw website. Door een dergelijke koppeling worden extra handelingen overbodig. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat leads direct in je CRM systeem geplaatst worden. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld automatisch lokaal nieuws uit Leek op je website te zetten.

Responsive en mobielvriendelijk

In 2017 hebben smartphones de standaard computer ingehaald als platform waar het meeste mee geïnternet werd. Daarom is het bij het ontwerpen van een webdesign en maken van een website erg belangrijk dat website en webdesign op elk platform goed werken. De beleving van het webdesign op smartphone, tablet, laptop en desktop moet goed zijn. Daar zorgt webdesign Buro Renkema voor.

diensten

Content optimalisatie

Wat houd je over als je het webdesign van een website weghaalt? Een tekst die nog steeds dezelfde inhoud heeft. Maar wat houd je over als je alle tekst van een website weghaalt? Een kleurig geheel waarvan de bedoeling onduidelijk is. Wat wij willen zeggen is: de tekst van je website is misschien wel het meest belangrijk. Een tekst zorgt ervoor dat je gevonden wordt in Google op lokale termen als 'loodgieter Leek' en 'website laten maken Leek' of een landelijke term als 'webdesign bureau'. Webdesign Buro Renkema heeft tekstschrijvers die jouw boodschap goed kunnen omzetten naar pakkende en goed converterende teksten die hoog in Google komen voor Leek en ver daar buiten.

wp-foto

WordPress

Webdesign bureau Buro Renkema gebruikt voor alle websites WordPress. Dat is ons favoriete CMS en we maken daar sinds het begin van 2000 al onze websites en webdesigns mee. Wereldwijd is WordPress ook enorm populair. Er zijn meer dan vijfhonderd miljoen websites met fraaie webdesigns mee gemaakt, zoals voor grote namen en merken. Wat dacht je van Beyonce, Microsoft, Walt Disney en Playstation? Door die populariteit is WordPress het meest gebruikte CMS van Nederland. Dat geldt net zo goed voor ondernemers in Leek. Ook zij laten hun website met mooi webdesign vaak maken in WordPress.

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS (Content Management Systeem) waarmee je een website kan maken en onderhouden. In de beginjaren werd het vooral gebruikt voor blogs, daar was het ook voor gemaakt. Maar als snel werd WordPress een krachtig systeem waar websites met een fraai webdesign mee gemaakt kunnen worden. Nog steeds wordt WordPress continu verbeterd en aangepast op basis van de nieuwste ontwikkelingen.

De reden dat WordPress zo populair is geworden, is de eenvoudige opzet waar een gebruiker al snel mee uit de voeten kan. Je hoeft niet te kunnen programmeren om aanpassingen te doen. Met gezonde nieuwsgierigheid kom je al een heel eind en maak je zelf pagina’s, webdesigns en blogberichten.

Maar wat misschien wel het aller mooiste is aan WordPress: het is gratis! We hoeven dus ook geen kosten door te berekenen voor onze klanten in en rond Leek voor het gebruik van WordPress.

WordPress Maatwerk

Van kookvlogs tot loodgieter- en accountantswebsites, wij maken het allemaal. Daarvoor gebruiken we geen standaard template, maar gaan we voor maatwerk in webdesign en programmering. We maken websites met webdesigns die aansluiten bij jouw wensen, met de uitstraling van jouw bedrijf en die jouw doelgroep aanspreekt.

Omdat honderden ondernemers in en rond Leek je al voorgingen zijn wij erg bedreven geraakt in het maken van maatwerk voor een scherpe prijs. Wij kunnen elke wens en elk webdesign realiseren. De mogelijkheden zijn onbegrensd met WordPress.

Onze klanten in Leek

Wij hebben meerdere klanten in Leek en de nabije omgeving. De meeste mensen zochten contact met ons na positieve verhalen over ons in hun netwerk. Wij groeien voornamelijk door mond-tot-mond reclame. Daar zijn wij erg trots op, want dat kan alleen als de kwaliteit hoog en de prijs scherp is.

Onze grote groep trouwe en vaste klanten in en rond Leek is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn. Maar het is ook een stimulans voor ons om altijd die extra stap te blijven zetten voor de klanten van webdesign Buro Renkema in Leek en de rest van Nederland.

Onze aanpak

Kom je uit Leek of omgeving en wil je een website laten maken door webdesign bureau Buro Renkema?

1.

LUISTEREN

In een persoonlijk gesprek nemen we in alle rust jouw wensen voor een webdesign en de functionaliteiten door. Op basis van die wensen maken wij een voorstel. Het voorstel heeft een (scherpe) vaste prijs, dus geen verrassingen!

2.

EERSTE FEEDBACK

Bij jouw akkoord maken we een eerste concept webdesign waar we je mening over vragen. Hierbij gaat het nog om de grote lijnen zoals kleur en indeling van het webdesign. Na jouw feedback gaat onze webdesigner weer aan het werk.

3.

TWEEDE FEEDBACK

Binnen tien werkdagen leggen we jou het bijna-eindresultaat van het webdesign voor. In deze fase is er alle ruimte voor gedetailleerde feedback. Wij werken in de dagen daarop aan het perfectioneren van het webdesign en functionaliteiten.

4.

DE LANCERING

Je bent blij met de website en het webdesign en geeft ons toestemming om de website van onze ontwikkelomgeving op jouw domein te plaatsen. Alles is afgerond en je laat een positieve feedback achter. En wij hebben er een tevreden klant in Leek bij.

5.

DE TOEKOMST

Wij onderhouden jouw website, zorgen voor updates, back-ups, beveiliging en kleine wijzigingen in het webdesign en op de achtergrond.

De website is klaar, en nu?

Google Analytics

Een website is nooit af. Want zodra de nieuwe website online staat komt de volgende stap. Een stap die minstens zo belangrijk is als een goede website met een mooi webdesign: bezoekers op je website krijgen. Zoveel mogelijk en zo gericht mogelijk, dus bijvoorbeeld ouders van jonge kinderen uit Leek als je een dagopvang hebt, ouderen in Leek als je seniorenactiviteiten organiseert of mensen met een hond in en rond Leek voor een hondentrimsalon.

Om je doelgroep in Leek en omgeving zo goed mogelijk te begrijpen is het belangrijk om je de bezoekers van je website te analyseren. Bijvoorbeeld: welke apparaten gebruiken ze, welke browser wordt gebruikt, hoe lang zijn ze op de website, bij welke pagina gaan ze weg, komen ze uit Leek, zochten ze naar 'dagopvang Leek'? Om antwoorden op deze vragen te krijgen heb je analysesoftware voor je website nodig. Google Analytics is dan de beste (gratis) optie. Wij helpen je graag hiermee.

Google Search Console

Google Search Console is wat een autogarage voor jouw auto is. Het houdt de website in de gaten, geeft technische problemen met je website aan en geeft suggesties om je website te verbeteren. Aan de hand van de suggesties en analyses in Google Search Console kan je website verbeterd worden.

Webdesign Buro Renkema koppelt jouw website graag aan deze gratis service van Google.

Promotie van jouw website in Leek

Je website is af. Het webdesign is goed en alle informatie is geformuleerd in sterke content. Het is tijd voor fase twee: zorgen dat de website voor jou aan het werk gaat. Tijd dat je leads, sales of informatie-aanvragen krijgt! Kortom, de website was een investering, nu is het tijd voor rendement!

Wij maken mooie webdesigns en functionele websites, maar wij kunnen je ook resultaatgericht helpen bij het promoten van jouw website. Hiervoor kan ons team onder andere de volgende werkzaamheden voor jou verrichten.

Webdesign bureau Renkema ook in Leek?

Webdesign bureau Buro Renkema is gevestigd in Assen, maar je kan ook door ons een website laten maken als je in Leek gevestigd bent. We maken websites voor klanten door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Iedereen in Leek die een goed en voordelig webdesign bureau zoekt kan gerust bij ons aankloppen. Door onze effectieve werkwijze kan heel Nederland van onze service, prijs en kwaliteit profiteren. Heb je een telefoon en internet? Dan komt het goed!

Copyright © 2020 Buro Renkema | Alle rechten voorbehouden.