Website laten maken Meppel

Steeds meer bedrijven uit Meppel laten een website maken bij webdesign bureau Buro Renkema. Als jij je doelgroep wilt bereiken of vergroten kan je heden ten dage niet meer zonder een eigen website. Heb je nog geen website? Laat er dan één maken! Heb je wel een website maar is deze gedateerd? Laat hem dan upgraden! Iedereen in en om Meppel die een goed webdesign bureau zoekt om een website te laten maken of upgraden kan bij webdesign Buro Renkema terecht.

Responsive

Website werkt op alle (mobiele) apparaten.

Google-vriendelijk

Geoptimaliseerd om hoog in Google te komen.

Snelle oplevering

Binnen één week is jouw website in de lucht.

Uniek ontwerp

Elke website uniek en op maat gemaakt.

Waarmee onderscheiden de webdesigners van Renkema zich?

Webdesign Bureau Renkema heeft honderden websites gemaakt. Er zijn dan ook meerdere ondernemers in Meppel die hebben gekozen voor een webdesign van Buro Renkema. Onze klanten verschillen onderling sterk. Van een loodgieter tot advocatenkantoor en van een dierenarts tot een gemeente hebben ons hun website laten maken. We hebben dus ruime ervaring met een breed scala aan ondernemingen uit alle denkbare branches en zijn flexibel in onze ontwerpen. Wij begrijpen snel de wensen van de klant en vertalen deze soepel naar een prachtig en sprekend webdesign.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen kleine lettertjes voor webdesign in Meppel

De prijzen tussen webdesign bureaus in Meppel verschillen enorm. Ook laat de transparantie vaak te wensen over. Enerzijds heb je de webdesign bureaus in Meppel die monsterpijzen vragen en waar de ingewikkelde termen je om de oren vliegen. Aan de andere kant zijn er webdesign bureaus in Meppel die een bodemprijs vragen maar waarbij je opeens aan vreemde regels als een driejarig onderhoudscontract van honderd euro per maand vastzit. Je webdesign bureau voor Meppel uitkiezen vraagt daarom altijd om alertheid.

Webdesign bureau Buro Renkema pakt het eenvoudiger aan. Vooraf weet je precies wat je krijgt en hoeveel je moet investeren. Geen kleine lettertjes, geen opdringerige sales. Wel scherpe prijzen en volledige helderheid vooraf. Wij hebben een goede naam en die behouden wij door onder andere voor ondernemers en organisaties uit Meppel een prachtige en effectieve website met mooie webdesign te maken.

Website-abonnement

Snel een website laten maken in Meppel

De webdesigners van Buro Renkema zijn snel, razendsnel. Wij weten dat je weinig tijd hebt en geen ellenlang traject in wilt gaan voor een webdesign in Meppel. Daarom zijn bij ons de meeste websites binnen twee weken af. Heb je haast, dan kunnen we de website zelfs binnen vijf werkdagen operationeel maken om jouw onderneming in Meppel op de kaart te zetten.

Hoog in Google

Als je klanten in Meppel of ver daarbuiten wilt werven met je website, als je website geld moet opleveren of als je veel mensen wilt bereiken, dan kan je niet om zoekmachine optimalisatie (SEO) heen. Met een website die alleen een mooi webdesign heeft maar niet geoptimaliseerd is, kom je niet hoog in Google.

Ons team van SEO specialisten en professionals op het gebied van webdesign weet precies wat nodig is om je website in en om Meppel succesvol te maken en hoog in Google te krijgen. Wij weten wat Google graag wil zien op een website. Je hoeft dus niet verschillende bureaus in en om Meppel in te schakelen, wij maken websites én zorgen dat ze goed gevonden worden. Of je doelgroep nu alleen in Meppel zit of door heel Nederland en daarbuiten.

Eenvoudig je website beheren

We maken websites zo gebruiksvriendelijke mogelijk, zodat ook onze klanten in Meppel de website goed zelf kunnen beheren. In goed overleg bespreken we met jou welk beheer je zelf wilt doen. Daar houden we dan rekening mee. Als er prijs op gesteld wordt leggen we na oplevering van de website uit hoe eenvoudige bewerkingen gedaan kunnen worden. En mocht je er toch niet uitkomen, dan staat onze support voor je klaar of neemt webdesign Buro Renkema het gehele beheer van je over.

Goede hosting

Een website heeft naast een goed webdesign ook goede hosting nodig. In tegenstelling tot veel aanbieders zegt de prijs bij hosting niet altijd iets over de kwaliteit. Hosting komt voor in alle vormen en alle prijzen. Om het maximale voor Meppel en omgeving uit je website te halen is het belangrijk dat de hosting er voor zorgt dat je website snel laadt, goed beschermd wordt tegen hackers en technisch stabiel is.

test

Veilig en betrouwbaar

Bijna elke dag zie je in het nieuws een item over cybercrime. Van hacken tot ransomware en phishing mails, online kan er veel kwaad gedaan worden. Ook in Meppel en omgeving hebben ze al bij ondernemers toegeslagen. Jouw website moet daarom goed beveiligd worden. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de websites van onze klanten, daarom zorgen we voor een goede beveiliging. Dat betekent dat wij regelmatig updaten en de website van beveiliging voorzien om het hackers moeilijk te maken. Mocht een gedreven hacker toch tot je website doordringen, dan is het fijn om te weten dat wij dagelijks een back-up van alle data maken. Hierdoor ben je snel weer online met een schone website. Dit valt gewoon onder onze onderhoudsservice als je bij ons je website laat maken.

Designers die weten wat werkt

Veel mensen kunnen schilderen, maar dat maakt ze nog geen schilder. Veel mensen kunnen schrijven, maar dat maakt ze nog geen tekstschrijver. Veel mensen kunnen een website bouwen, maar dat maakt ze nog geen webdesigner. Een website met een effectief webdesign en solide technische basis vraagt om professionals. Webdesign Buro Renkema werkt daarom alleen met ervaren webdesigners. Designers die weten wat werkt! Daarmee ben je verzekerd van een professioneel webdesign dat je doelgroep in Meppel en ver daarbuiten overtuigt.

Responsive en mobielvriendelijk

Tegenwoordig gebruiken de meeste websitebezoekers een smartphone. Het is belangrijk dat deze bezoekers een goed aangepaste weergave en juiste webdesign krijgen van de website (responsive). Wij zorgen dat de webdesign op elke smartphone, tablet en pc er perfect uitziet. Alle webdesigns die wij opleveren zijn responsive en daarmee mobielvriendelijk.

Onze klanten in Meppel

De meeste klanten uit Meppel komen bij webdesign Buro Renkema terecht door mond-tot-mond reclame. Dat kan alleen als we kwaliteit voor een scherpe prijs leveren. Veruit het grootste deel van de klanten blijft lang bij ons en wil om de zoveel jaren een nieuw webdesign dat past bij de nieuwe trends en bedrijfsvoering. De grote groep trouwe en tevreden klanten betekent veel voor ons. Het is een bevestiging dat we goed bezig zijn, maar ook dat we als webdesign Buro Renkema altijd die extra stap moeten blijven zetten.

conflict

www.conflictbemiddeling.nl

boekmakers

www.boekmakers.nl

intothewine

www.intothewine.nl

diensten

Website koppelingen

Bedrijven werken vaak met meerdere systemen. Denk aan boekhoudprogramma’s, projectsoftware en CRM’s. Het is goed te weten dat we veel tools aan de website kunnen koppelen. Door de koppelingen worden onnodige handelingen voorkomen. Bijvoorbeeld: leads automatisch op je CRM inschieten, inschrijvers voor je nieuwsbrief koppelen aan Mailchimp, en nog veel meer. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld automatisch lokaal nieuws uit Meppel op je website te zetten.

Content optimalisatie

Een mooi webdesign is belangrijk, maar je wil natuurlijk ook dat je website goed gevonden wordt. Goed geoptimaliseerde teksten zorgen voor een betere vindbaarheid in Google. Lokaal bijvoorbeeld op de zoekwoorden ‘loodgieter Meppel’ of landelijk op een term als ‘webdesign bureau’. Wij verwachten dat de teksten bij onze klant vandaan komen. Bij jou ligt immers de expertise. Maar heb je geen tijd, dan hebben we professionele tekstschrijvers in de omgeving van Meppel achter de hand die graag teksten voor je schrijven. Je weet dan zeker dat de content converteert en Googlevriendelijk geschreven wordt.

WordPress

WordPress is het favoriete CMS van webdesign Buro Renkema. Daar bouwen we sinds onze oprichting in 2011 al onze websites mee. Wereldwijd zijn er meer dan honderd miljoen websites mee gemaakt, waaronder voor grote merken als Beyonce, Microsoft, Walt Disney en Playstation. Dat maakt WordPress dan ook het best ondersteunde en meest gebruikte CMS wereldwijd. Het gros van de ondernemers in Meppel dat een website laat maken kiest ook voor WordPress.

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS (Content Management Systeem) waarmee je een website maakt en onderhoudt. In de beginjaren werd het vooral gebruikt voor blogs. Maar al snel werd WordPress een krachtig systeem waar je websites mee bouwt. Nog steeds wordt WordPress continu verbeterd en aangepast op basis van de nieuwste ontwikkelingen.
De reden van de populariteit van WordPress is de eenvoudige opzet waar een gebruiker al snel mee uit de voeten kan. Je hoeft niet te kunnen programmeren om aanpassingen te doen. Met gezonde nieuwsgierigheid kom je al een heel eind en maak je vlot zelf pagina’s.

Maar wat misschien wel het allermooiste aan WordPress is: het is gratis! Als je een website laat maken hoeven we dus geen prijs voor het gebruik van WordPress door te berekenen. Mooi meegenomen nietwaar?

wordpress-schuin

WordPress maatwerk

Van een eenvoudige blog tot grote bedrijfssite, we maken het allemaal. Je krijgt bij ons geen standaard thema met alle beperkingen die daarbij horen en gebruiken niet telkens hetzelfde format voor webdesign dat je al honderd keer eerder bij bedrijven in en om Meppel tegen bent gekomen. Wij leveren maatwerk voor een scherpe prijs. Bijna alles is mogelijk, omdat veel functionaliteiten aan WordPress toegevoegd kunnen worden met (gratis) plugins. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze aanpak

Kom je uit Meppel of omgeving en wil je een website laten maken door webdesign bureau Buro Renkema?

1.

LUISTEREN

In een persoonlijk gesprek nemen we in alle rust jouw wensen voor een webdesign en de functionaliteiten door. Op basis van die wensen maken wij een voorstel. Het voorstel voor webdesign en functionaliteiten heeft een (lage) vaste prijs, dus geen verrassingen!

2.

FEEDBACK 1

Bij jouw akkoord maken we een eerste concept webdesign waar we je mening over vragen. Hierbij gaat het nog om de grote lijnen zoals kleur en indeling. Na jouw feedback op de webdesign gaat onze webdesigner weer aan het werk.

3.

FEEDBACK 2

Binnen tien werkdagen leggen we jou het bijna-eindresultaat van de webdesign voor. In deze fase is er alle ruimte voor gedetailleerde feedback. Wij werken in de dagen daarop aan het perfectioneren van de website en webdesign.

4.

DE LANCERING

Je bent blij met de website en webdesign en geeft ons toestemming om de website van onze ontwikkelomgeving op jouw domein te plaatsen. Alles is afgerond en je laat een positieve feedback achter. En wij hebben er een tevreden klant in Meppel bij!

5.

WE LEVEN NOG LANG EN GELUKKIG

Wij onderhouden jouw website, zorgen voor updates, back-ups, beveiliging en kleine wijzigingen in webdesign en functionaliteiten.

Nadat je de website hebt laten maken

Google Analytics

Als de website af is, komt de volgende stap. De website onder de aandacht brengen van jouw doelgroep in en om Meppel. Om daar succesvol in te zijn is het belangrijk dat je de bezoekers van je website goed analyseert. Welke apparaten gebruiken ze, welke browsers, hoe lang zijn ze op de site, bij welke pagina verlaten ze de website, komen ze uit Meppel, welke zoektermen hebben ze gebruikt om op de website te komen, enzovoorts. Om antwoorden op deze vragen te krijgen heb je analysesoftware voor je website nodig. Google Analytics is dan de beste (gratis) optie. Wij helpen je graag hier mee verder.

Google Search Console

Google Search Console is de verbeterde en nieuwe versie van Google Webmaster Tools.
Door goed gebruik te maken van Search Console kan je de website steeds beter laten presteren en je webdesign beter laten converteren. Search Console geeft namelijk inzicht in de prestaties, geeft gratis advies en concrete verbeterpunten. Deze informatie helpt om je website gezond te houden en fouten die ontstaan op te lossen. Wij koppelen jouw website graag aan Search Console.

Promotie voor bedrijven in Meppel

Je website is af en je bent tevreden met het webdesign. Tijd voor deel twee. Zorgen dat de website haar doelen bereikt. Jouw website komt niet uit zichzelf bovenaan in Google op zoektermen die jij belangrijk vindt. Wij kunnen je daar bij helpen. Bovendien zijn er meerdere methoden die we kunnen inzetten om aandacht van je doelgroep in en rond Meppel te krijgen.

Webdesign bureau Renkema ook in Meppel?

Webdesign bureau Buro Renkema is gevestigd in Assen, maar je kan ook door ons een website laten maken als je in Meppel gevestigd bent. We maken websites voor klanten door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Iedereen in Meppel die een goed en voordelig webdesign bureau zoekt kan gerust bij ons aankloppen. Door onze effectieve werkwijze kan heel Nederland van onze service, prijs en kwaliteit profiteren. Heb je een telefoon en internet? Dan komt het altijd goed!

Copyright © 2020 Buro Renkema | Alle rechten voorbehouden.