Website modules

Een legio aan mogelijkheden

WordPress modules

Zo veel mensen, zo veel wensen. Gelukkig heeft iedereen een andere smaak en een eigen idee hoe een website eruit moet zien, maar ook over de mogelijkheden die een website moet hebben. Hieronder vind je een greep uit de modules die we op je website kunnen plaatsen. Elke website heeft meerdere standaard modules die bij de prijs zijn inbegrepen.

WordPress website

WordPress is het beste platform voor websites. Grote organisaties als Reuters, NRC, Vogue en Sony Music gebruiken het ook.

Zelf doen

WordPress is buitengewoon gebruiksvriendelijk en heeft een lage leercurve. Voor je het weet kan je zelf bijna alles doen!

Contactformulier

Als je een website wilt, dan wil je vast iets horen van jouw potentiële klanten. Zij nemen makkelijk contact met je op via het contactformulier.

Zoeken op de website

Maak het de bezoekers van je website makkelijk om te vinden wat ze zoeken. Een simpele zoekfunctionaliteit zullen ze waarderen.

Sociaal

Heb je een eigen Twitter, Facebook, LinkedIn of Instagram account? Je bezoeker klikt op een leuk icoontje om jouw kanaal te vinden.

Extra pagina's

Wil je na verloop van tijd meerdere pagina's of posts aan je website toevoegen? Dat kan, het is zeer eenvoudig en zo geleerd.

Hoog in Google

Wij maken jouw website zoekmachinevriendelijk en optimaliseren jouw pagina's. Als de website klaar is, zorgen we dat Google dat weet.

Fotoalbum

Meerdere afbeeldingen op je website? Geen probleem. Met een prachtige galerij deel je al je foto's met de bezoekers van je website.

Kaart

Met deze module laat je de bezoekers van je website eenvoudig en helder zien waar je gevestigd bent aan de hand van een marker.

Betaalde WordPress modules

Een WordPress website heeft oneindig veel mogelijkheden. We kunnen niet elke functionaliteit hier noemen, want er zijn te veel leuke en handige functies beschikbaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden als je iets wilt wat niet op deze pagina staat.

Beveiligd deel

Is er informatie die je niet aan iedereen wilt laten zien? Wij kunnen delen van de website alleen toegankelijk maken voor mensen die inloggen.

Meertalig

Wil je je website niet alleen op Nederlandse bezoekers richten? Wij geven je de optie om pagina's in een andere taal toe te voegen.

Kalender

Laat de bezoekers van je website zien wanneer je afspraken hebt, wanneer de vakantiewoning nog vrij is of wanneer een evenement is.

Analytics

Je wilt natuurlijk alles weten van de mensen die je website bezoeken. Waar komen ze vandaan, wat lezen ze, etc. Analytics vertelt je alles.

Facebook

Heb je een Facebookpagina? Dan koppelen we deze aan je website zodat iedereen meteen je laatste Facebook-updates kan lezen.

Twitter

Heb je een openbaar Twitter account? We plaatsen je tweets direct op je website om je bereik te vergroten. Zo zien bezoekers meteen hoe actief jij bent!

Formulier op maat

Wij plaatsen standaard een formulier op iedere website die we maken. Maar misschien wil je extra invulvelden, een dropdown, keuzerondjes, etc.

Live chat

Wil je super klantvriendelijk zijn? Overweeg dan een live chat zodat bezoekers van je website hun vragen direct aan jou kunnen stellen.

Media

We voegen met plezier een filmpje of audiobestand toe aan je website. Dat kan rechtstreeks of via Youtube, Spotify, of Vimeo.

Slider

Op jouw verzoek plaatsen we op de homepagina een slider met meerdere afbeeldingen naar keuze. Je kan ook tekst toevoegen. Handig voor aanbiedingen!

Blog

Houd de bezoekers van je website actief op de hoogte van het laatste nieuws van jou of je organisatie. Het werkt zeer eenvoudig en is effectief.

Oneindig

Wil je een andere module? Een optie die zelfs nog niet bestaat? Vragen staat vrij. Er is zeer veel mogelijk en wij denken actief met je mee.

Copyright © 2024 Buro Renkema | Alle rechten voorbehouden.