Website modules

Veel inbegrepen in het all-in € 450,- pakket

WordPress modules

Zoveel mensen, zoveel wensen. Iedereen heeft een andere smaak en een eigen idee over hoe een website er uit moet zien, maar ook over de mogelijkheden die een website moet hebben. Hieronder vind je een greep uit de modules die we op je website kunnen plaatsen. Elke website heeft meerdere standaard modules die bij de prijs inbegrepen zijn.

WordPress website

WordPress is het beste platform voor websites. Grote organisaties als Reuters, NRC, Vogue en Sony Music gebruiken het ook.

Zelf doen

WordPress is buitengewoon gebruiksvriendelijk en heeft een lage leercurve. Voor je het weet kun je er zelf van alles mee doen.

Contactformulier

Als je een website wilt heb je vast iets te vertellen aan de wereld. In dat geval is het ook fijn als bezoekers contact met je op kunnen nemen.

Zoeken op de website

Maak het de bezoekers van je website makkelijk om te vinden wat ze zoeken. Een simpele zoekfunctionaliteit zullen ze waarderen.

Sociaal

Heb je een eigen Twitter, Facebook, LinkedIN of Instagram account? Met leuke icoontjes wijzen we je bezoekers daar op.

Extra pagina's

Wil je na verloop van tijd meerdere pagina's of posts aan je website toevoegen? Dat kan, het is zeer eenvoudig en zo geleerd.

Hoog in Google

De website wordt zoekmachinevriendelijk gemaakt en pagina's worden geoptimaliseerd. Als de website klaar is zorgen we dat Google dat weet.

Fotoalbum

Meerdere afbeeldingen op je website? Geen probleem. Met een prachtige galerij deel je al je foto's met de bezoekers van je website.

Map

Met deze module kan je eenvoudig en helder bezoekers van je website laten zien waar je gevestigd bent aan de hand van een marker.

Ongehoord

Betaalde WordPress modules

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met een WordPress website. We kunnen niet elke functionaliteit hier noemen. Vraag gerust naar de mogelijkheden als je iets wilt wat niet op deze pagina staat.

Beveiligd deel

Is er informatie die je niet aan iedereen wilt laten zien? Wij kunnen delen van de website alleen toegankelijk maken voor mensen die inloggen.

Meertalig

Wil je je website niet alleen op Nederlandse bezoekers richten? Wij geven je de optie om pagina's in een andere taal toe te voegen.

Kalender

Laat de bezoekers van je website zien wanneer je afspraken hebt, wanneer de vakantiewoning nog vrij is of wanneer een evenement is.

Analytics

Je wilt natuurlijk alles weten van de mensen die je website bezoeken. Waar komen ze vandaan, wat lezen ze, etc. Analytics vertelt je alles.

Facebook

Heb je een Facebookpagina? Dan kunnen we deze koppelen aan je website zodat iedereen ook je laatste Facebook updates kan lezen.

Twitter

Heb je een openbaar Twitter account? We kunnen de Tweets die je op Twitter plaatst ook direct op je website laten zien om je bereik te vergroten.

Formulier op maat

Wij plaatsen standaard een formulier op iedere website die we maken. Maar misschien wil je extra invulvelden, een dropdown, keuzerondjes, etc.

Live chat

Wil je super klantvriendelijk zijn? Overweeg dan een live chat zodat bezoekers van je website een vraag kunnen stellen wanneer het ze uitkomt.

Media

We voegen met plezier een filmpje of audiobestand toe aan je website. Dat kan rechtstreeks of via Youtube, Spotify, of Vimeo.

Slider

Op jouw verzoek plaatsen we op de homepagina een slider met meerdere afbeeldingen naar keuze. Er kan ook tekst toegevoegd worden.

Blog

Houd de bezoekers van je website actief op de hoogte van het laatste nieuws van jou of je organisatie. Het werkt zeer eenvoudig.

Oneindig

Wil je een andere module? Een optie die zelfs nog niet bestaat? Vragen staat vrij. Er is zeer veel mogelijk en wij denken actief met je mee.

Renkema-logo

Drachten | T 088-1155695
Hoofdkantoor: Burgemeester Wuiteweg 38, 9203 KL Drachten

Buro Renkema heeft klanten door heel Nederland. Sinds 2011 zijn wij een professioneel en enthousiast webdesignbureau voor elk bedrijf dat een goed vindbare website wil laten maken.


Copyright © 2017 Buro Renkema. Alle rechten voorbehouden.