Nieuwe website laten maken

Tegenwoordig schieten nieuwe websites als paddenstoelen uit de grond. Je wilt je graag onderscheiden van de concurrentie zonder hiervoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Bij Buro Renkema krijg je voor een minimale uitgave een prachtige website die bovendien goed gevonden wordt in de zoekmachines. Hieronder geven de designers van Renkema wat tips die je helpen bij het kiezen van een mooie website.

Functionaliteit

Het is belangrijk om van tevoren goed na te denken over het design dat je wilt hebben. Bedenk welke functies en modules essentieel zijn voor je website en probeer je in de bezoeker te verplaatsen. Ontbreekt het je aan inspiratie? Renkema heeft een overzicht met modules die onmisbaar zijn voor jouw website. Ook is het verstandig om eens een website van je concurrentie te bekijken hoe zij het design hebben opgebouwd en welke functies zij de bezoekers bieden.

Buro Renkema houdt het simpel

Hoe eenvoudiger het design van je website, hoe minder de website je kost. Simpele designs zijn vanzelfsprekend eenvoudiger te ontwerpen en kosten dus minder tijd en geld. Bewezen is dat een simpele website zorgt voor een lagere laadtijd op je mobiele apparaten, doordat deze minder informatie hoeft in te laden. Tegenwoordig kun je niet meer om een website heen die volledig responsive is. Dit houdt in dat je website op verschillende beeldformaten goed voor de dag komt. Door het design van de website eenvoudig te houden is het voor bezoekers uiteindelijk eenvoudiger om te cover te gaan tot actie. Zij worden namelijk minder afgeleid door diverse randzaken. Bij alle websites die Renkema oplevert, krijgt de klant een stuk gereedschap die het heel eenvoudig maakt om je website continu te verbeteren. Wij maken het onderhoud van je website voor iedereen toegankelijk.

Templates: Renkema geeft je voorbeelden

Buro Renkema begrijpt dat de eerste indruk essentieel is. Zorg daarom voor een verpletterende eerste indruk van je website met een strak ontworpen landingspagina. Een landingspagina is de pagina waarop de bezoeker binnenkomt. Heb je een bepaalde opzet in gedachten? Dan heeft Buro Renkema een passende template waar je gebruik van kunt maken. Maak je gebruik van een template, dan is het meeste werk al voor je gedaan. Er zijn gratis templates te verkrijgen, maar voor een meer professionele uitstraling is het aan te raden om een betaalde template te kiezen. Je hoeft alleen je website aan te vullen en bij te houden. Renkema maakt landingspagina’s voor elk type website, bekijk hier wat voorbeelden.

SEO strategie

Nadat je nieuwe website online staat, ben je nog niet klaar. Afhankelijk van de doelstelling van je website is het belangrijk dat er bezoekers op je website komen. Zonder bezoekers realiseer je geen conversies. Wat is de doelstelling van je website? Wat zijn de belangrijkste zoektermen waarop je gevonden wilt worden? Via Google Adwords kun je eenvoudig het zoekvolume bepalen per zoekwoord. Dit houdt in dat je kunt zien hoe vaak men het zoekwoord intoetst in Google.

Weet je niet precies hoe een goede zoekwoordanalyse in zijn werk gaat? De SEO-specialisten van Buro Renkema nemen dit graag voor je uit handen. Neem dan contact met ons op.