Buro Renkema

Een goed team met eigenaardigheden

Wij zijn Buro Renkema

Je bezoekt deze pagina natuurlijk om te achterhalen welke poppetjes achter Buro Renkema zitten. Nou, dat zijn wij. Een groep rare snuiters met bijzondere eigenaardigheden en heel veel inzet voor onze klanten.

Vanuit Assen maken wij dagelijks websites. Dat doen wij met een team van 6 mannen en vrouwen. Door onze ervaring zijn wij hier erg behendig in en daarom dus ook waanzinnig voordelig. Jouw prijsvoordeel gaat nooit ten koste van het niveau van de dienstverlening. Wij zijn gewoon zo snel.

Wij zijn goed en goedkoop en wij bewijzen je graag dat dat mogelijk is!

Robert-Boersma
Online marketing en webdesign

Robert Boersma

Robert is allround (online) marketing expert. Weet altijd het maximale rendement uit websites te halen.

Evelien-Heerema
Administratie

Evelien Heerema

Evelien is de Barbamama van Drijfveer Media. Voelt zich thuis in elke discipline en springt overal bij waar dat maar nodig is.

Thorgall-van-Eeden
Online marketing en webdesign

Thorgall van Eeden

Thorgall is gek op online marketing vanwege de oneindige mogelijkheden. Zet altijd graag een extra stapje voor de klant.

thijs-baarveld
Online marketing

Thijs Baarveld

Thijs is iemand die danst op het ritme van een andere drum. Hij verfrist met zijn originele blik alles waar hij zich mee bemoeit.

miriam
Redactrice

Miriam Ootjers

Miriam voelt de wensen van opdrachtgevers haarfijn aan. Ze controleert iedere tekst, voor ze deze binnen de deadline toestuurt.

Lianne
Tekstschrijfster

Lianne de Vries

Lianne slaapt al sinds haar jeugd in het alfabet. Ze haat clichés en heeft vaak een vernieuwende insteek bij, op het oog, lastige onderwerpen.

Copyright © 2024 Buro Renkema | Alle rechten voorbehouden.