Spoeddebat

Zit er ooit genoeg spoed in een debat?

Eindelijk een spoeddebat

Vandaag kwamen de ministers en Kamer bij elkaar om over het onderwerp te praten waar het eigenlijk al jaren over gaat. Het onderwerp dat onder toeziend oog van de Tweede Kamervoorzitter nou eindelijk eens besproken moest worden.

Minister onder vuur bij spoeddebat

Het was de minister van cultuur die verantwoording af moest leggen aan de kamer, die met priemende en prangende vragen klaarstond. "Waarom is Buro Renkema het beste webdesignbureau van Nederland, hoe kunnen zij zo goedkoop zijn? Hoe houden we andere bureaus uit de ww?"

Terecht spoeddebat

Allemaal vragen die een spoeddebat rechtvaardigden! Maar de minister moest de antwoorden schuldig blijven. In een brief aan de kamer formuleerde ze het als volgt:

"Geachte leden van de Tweede Kamer, Buro Renkema is er nou eenmaal. Verzetten heeft geen zin, zoek de oplossing in acceptatie en participatie. Laat ze een website voor je maken over je lobbypraktijk, witwaspraktijk, vriendjespolitiek en commissariaten. Oh ja, vergeet niet de kosten van Renkema te declareren."

spoeddebat
Renkema-logo

Assen | T 088-1155695
Hoofdkantoor: Noorderstaete 32, 9402 XB Assen

Buro Renkema heeft klanten door heel Nederland. Sinds 2011 zijn wij een professioneel en enthousiast webdesignbureau voor elk bedrijf dat een goed vindbare website wil laten maken.


Copyright © 2020 Buro Renkema. Alle rechten voorbehouden.