Onze werkwijze

Lekker praktisch en weinig gedoe

Werkwijze - Lekker efficiënt

Ondernemers zijn drukke mensen. Een werkweek van 40 uur, daar kun je alleen maar van dromen. Wij snappen dat; net als jij zijn wij ook ondernemers. Wij weten dat je voor ons kiest omdat je zo snel mogelijk een mooie website online wilt hebben zonder veel gedoe. Daarom verzorgen wij jouw website van a tot z. En daarom hebben wij maar een paar zaken van je nodig voordat we beginnen met bouwen.

1. Teksten om op de website te plaatsen of het verzoek aan ons om de teksten te schrijven.
2. Een logo of huisstijl en eventueel afbeeldingen, zodat wij weten in welke kleuren wij jouw website moeten maken. Een logo kunnen wij ook maken op verzoek.

Stap 1
Je levert ons je teksten, logo en foto's
Zodra we het eens zijn over de prijs en je akkoord hebt gegeven op onze vlijmscherpe offerte sturen we je een lijst toe. Daarin staat precies wat we nodig hebben, zoals een logo, social media accounts, fotomateriaal, teksten, etc. En is er iets niet duidelijk? Dan overleggen we samen jouw wensen.

Stap 2
Tijd voor het concept
Als we je teksten en afbeeldingen ontvangen hebben, evenals wat voorbeelden van websites die je mooi vindt en andere wensen die we vragen in de aanleverlijst, gaan wij een concept voor je maken.

Stap 3
Evaluatie en controle
Het gaat om jouw bedrijf, dus natuurlijk wil je de website zien voordat deze zichtbaar is voor anderen. Daarom leggen we je een concept ter goedkeuring voor. Het concept is een werkende versie van je website. Je krijgt nu de ruimte om alles te beoordelen en te testen.

Stap 4
Definitieve website online zetten
Naar aanleiding van je feedback in stap 3 gaan we aan de slag om de website op die paar punten aan te passen. Zodra dit gedaan is leggen we de website nogmaals aan je voor. Tevreden? Dan zetten we de website live en regelen je e-mailadressen.

Stap 5
Zelf toegang
Als de website online staat krijg je van ons je gebruikersnaam en wachtwoord. Vanaf nu kun je zelf met je website aan de gang. Nieuwe pagina's maken, blogberichten schrijven, foto's bijwerken; WordPress is zo gemakkelijk, dat je dit zo in de vingers hebt!

Naast webdesign bieden wij ook andere diensten voordelig aan.

Beaver-Builder

Om mooie sites met WordPress te maken werken wij met de page builder plugin van Beaver Builder. De enige beperking met deze plugin is je fantasie. Het is een erg laagdrempelig systeem en je maakt in een vloek en een zucht fantastische en unieke websites.

Copyright © 2024 Buro Renkema | Alle rechten voorbehouden.